Telefon: 0740.146.148 E-mail: office@terapeutico.ro Program: de Luni pana Joi 09:00-15:00


Promo terapeutico - Slider principal SUS
„Succesul unui singur minut ne răsplăteşte pentru eşecuri de ani de zile.” - R. Brownin


Dispozitiv pentru masajul capilar si relaxare

Dispozitiv pentru masajul capilar si relaxare

Cod Produs:

1035

Disponibilitate Produs:

Nu e pe stoc

Despre Produs

Beneficii:

Ofera relaxare fizica si psihica, amelioreaza durerile de cap stimuland circulatia sangelui, efect antistres, poate reduce migrenele, calmeaza sistemul nervos, poate echilibra concentratia, atentia, poate intari radacinele firelor de par si poate reduce caderea parului, pentru un efect maxim, se utilizeaza de 3 ori pe zi a cate 5 minute.


Alte specificatii: 

Dispozitivul nu este unul medical, dar ofera o relaxare fizica si psihica placuta. Reduce durerile de cap, stimuleaza circulatia. La prima folosire poate aparea o usoara colorare a pielii capului datorita cresterii fluxului de sange, apoi senzatii de euforie pana la acomodare iar la final senzatii de placere, relaxare si o stare de mai bine psihic si fizic.

Iata la ce va ajuta acest produs:

relaxare, antistres, stimuleaza si echilibreaza circulatia sanguina, poate reduce migrenele, calmeaza sistemul nervos, poate echilibra concentratia, stimuleaza pielea capului si poate intarii radacinile parului astfel poate reduce caderea parului, dupa o utilizare de circa 7 zile poate intarii chiar si sistemul imunitar.


Mod de utilizare: 


Pentru un efect maxim se utilizeaza de circa 3 ori pe zi, cu sedinte de circa 5-10 minute. Dispozitivul se pune pe cap si se apasa usor, pana cand firele din metal se deschis, apoi cu miscari verticale continuam, bratele acestuia se deschid si inchid. Puteti folosi si miscari de rotatie sau inclinare stanga dreapta. Masajul capilar se poate face personal sau chiar si de catre o alta persoana.

Dispozitivul se poate utiliza si pe: spate, coate, genunchi, umeri iar in aceste cazuri este recomandat sa utilizam doua dispozitive pentru un efect maxim. Trebuie sa manevrati cu grija astfel incat sa nu va raniti, atentie la ochi, urechi, gura si nas.Nu lasati la indemana copiilor. - Bannere Coloana Dreapta


CONTACTEAZA-NE

de Luni pana Joi 09:00 - 15:00

0740.146.148

e-mail: office@terapeutico.ro

sau intra pe chatul online

NOI IN SOCIAL MEDIA:Urmareste terapeutico pe facebook Urmareste terapeutico pe youtube