Telefon: 0740.146.148 E-mail: office@terapeutico.ro Program: de Luni pana Joi 09:00-15:00


Promo terapeutico - Slider principal SUS
„Succesul unui singur minut ne răsplăteşte pentru eşecuri de ani de zile.” - R. Brownin


Despre noi

Ne bucuram pentru vizita ta si iti dezvaluim visul nostru si dragostea prin care a luat viata Terapeutico.

Cu totii ne dorim o viata mai buna, cu mai putin stres si satisfactie financiara mai mare decat avem in prezent. Ne aflam in secolul XXI perioada in care timpul a devenit cel mai de pret din viata noastra impreuna cu sanatatea, pentru ca daca suntem sanatosi avem timp pentru fiecare lucru dar avem mai ales timp PENTRU NOI.

Fiecare vis conteaza, iar Terapeutico este un vis implinit de oameni care isi doresc o viata mai buna, o viata plina de zambete, fericire si independenta financiara...te invitam sa faci parte din ea.

Daca citesti aceste randuri trebuie sa stii un lucru: ESTI PE DRUMUL CEL BUN.

Adevaratele valori se nasc prin dorinta, pasiune, prietenie si bucuria de a oferi si altora sansa de a cunoaste noi oportunitati pentru o viata mai buna si pentru o stare de bine in fiecare zi. Credem ca toate aceste lucruri unesc oamenii dornici de o schimbare in mai bine, o schimbare catre fericire, o schimbare catre zambete, o schimbare catre independenta financiara.

Noi, cei de la Terapeutico ne asumam aceste lucruri prin misiunea pe care o avem fata de clientii nostri, dorinta de a aduce schimbare prin care sa ajungem la nivele inalte si ne dedicam in totalitate inovatiei, calitatii si adevaratelor sanse de castig.

VIZIUNEA TERAPEUTICO

Fiecare persoana trebuie sa aiba sansa la o viata mai buna. Prin produsele si serviciile noastre, oferim fiecaruia sansa de a castiga si oportunitatea de a fi fericit in fiecare zi, alaturi de o companie ce isi sprijina partenerii.

VALORILE TERAPEUTICO

Solidaritatea, calitatea, pasiunea, dragostea si oportunitatea sunt cinci valori importante ale Terapeutico. Cele cinci elemente ne pun in valoare si ne ajuta sa ne impunem in domeniul afacerilor ce ofera nu doar satisfactie financiara dar si produse si servicii de inalta calitate.

MISIUNEA TERAPEUTICO

Ne place sa schimbam tot ce putem in bine, ne-am asumat acest lucru prin misiunea noastra si dorinta de a crea o comunitate a oamenilor ce zambesc in fiecare zi alaturi de Terapeutico. Misiunea noastra este satisfactia voastra.

TE ASTEPTAM IN LUMEA TERAPEUTICO, LUMEA OAMENILOR FERICITI!  Inscriete- chiar acum.

 - Bannere Coloana Dreapta


CONTACTEAZA-NE

de Luni pana Joi 09:00 - 15:00

0740.146.148

e-mail: office@terapeutico.ro

sau intra pe chatul online

NOI IN SOCIAL MEDIA:Urmareste terapeutico pe facebook Urmareste terapeutico pe youtube