Telefon: 0740.146.148 E-mail: office@terapeutico.ro Program: Luni-Joi 09:00-17:00, Vineri: 09:00-15:00


 - Slider principal SUS
 - Slider principal SUS
 - Slider principal SUS
 - Slider principal SUS
 - Slider principal SUS
„Lucrurile mărețe se obțin încet. Dar nu obții nimic dacă stai pe loc.”— Zig Ziglar

Returul produselor

Returul de produse se face in urmatorul fel:

1. In primul rand verifica intotdeauna dupa sosirea coletului, daca produsele din colet sunt conform facturii aflata in colet. Verifica daca produsele facturate si aflate in colet sunt cele comandate de tine. La Terapeutico sunt sanse aproape zero sa se intample astfel de cazuri pentru ca la noi coletele se fac sistematizat conform codurilor selectate de tine la plasarea comenzii.

2. Daca gasesti un produs care nu a fost comandat de tine si nu il doresti, sau nu il poti vinde, atunci ne anunti telefonic la 0756.027.025 sau la email office@terapeutico.ro si iti schimbam produsul, il primesti la urmatoarea comanda, sau iti inapoiem contravaloarea lui, atat cat este trecut si pe factura. (cat ai platit efectiv pentru el, cu discountul scazut). De aceea, in cazurile acestea, daca ai un produs in plus fata de comanda ta, inainte sa-l faci retur incearca sa-l vinzi ca sa nu iti pierzi discountul.

3. Daca produsul a ajuns la tine deteriorat sau scurs, anunta-ne imediat, nu astepta cele 10 zile. Daca in termen de 48 de ore de la ridicarea coletului, nu ne anunti ca un produs a sosit la tine cu cantitate lipsa sau deteriorat, Terapeutico isi rezerva dreptul de a refuza cererea ta, bazandu-se pe faptul ca in cele 10 zile se putea intampla la tine sa nu aiba cantitatea necesara sau sa se deterioreze.

Daca ai intrebari sau nelamuriri, nu ezita sa ne contactezi la telefon sau email, te vom ajuta cu placere.

Bara discount terapeutico beauty healt inscriere reprezentanti catalog online parteneri produse cosmetice terapeutice puterea calului gheara dracului - Bannere Coloana Dreapta


CONTACTEAZA-NE

de Luni pana Joi 09:00 - 17:00

Vineri 09:00 - 15:00

0740.146.148

e-mail: office@terapeutico.ro

sau intra pe chatul online

NOI IN SOCIAL MEDIA:Urmareste terapeutico pe facebook Urmareste terapeutico pe youtube