Telefon: 0740.146.148 E-mail: office@terapeutico.ro Program: Luni-Joi 09:00-17:00, Vineri: 09:00-15:00


Promo decembrie 2017 copy - Slider principal SUS
Banner 7 crema articulatii articulare - Slider principal SUS
Banner 7 crema cu venin de sarpe copy - Slider principal SUS
Promo dermax - Slider principal SUS
Succesul unui singur minut ne răsplătește pentru eșecuri de ani de zile. – Robert Browning

Livrarea si plata coletelor

Tu iti alegi modalitatea de transport si modalitatea de plata

TARIFUL DE TRANSPORT PRIN CURIER, IN FUNCTIE DE VALOAREA COMENZII:

Pentru comenzi pana in 100 lei valoare de catalog, taxa de transport este 9 lei, pentru comenzi pana in 150 lei taxa de transport este 7 lei, pentru comenzi pana in 200 lei taxa de transport este 5 lei, iar peste 200 lei este gratuit.

TRANSPORTUL PRIN PRIORIPOST DE LA POSTA ROMANA ESTE GRATUIT LA ORICE* SUMA DE COMANDA:

 

*Comanda minima este de 50 de lei. Transportul prin PrioriPost de la Posta Romana este gratuit la orice suma de comanda. Coletele trimise prin PrioriPost ajung la destinaţie în 24 de ore între oraşe reşedinţă de judeţ sau intra-judeţean, sau în 36 de ore între oricare alte două localităţi din România.

PLATA CU CARDUL:

Plata cu cardul este alegerea cea mai comoda pentru multi clienti pentru ca o fac din confortul casei si nu sunt batai de cap cu asteptarea curierului pentru plata, sau nu trebuie sa lase bani la vecini, prieteni pentru a ridica coletul, in cazul in care nu sunteti la adresa de livrare. Comanda se poate achita imediat ce ati plasat-o din contul de client de pe siteul nostru, apasand pe butonul ''plateste online'' aflat pe factura proforma.

CUM PRIMESTI COLETELE SI CUM LE ACHITI? IATA:

De Luni pana Vineri, coletele pleaca in fiecare zi catre partenerii Terapeutico. Comenzile plasate pana la ora 16:00 ajung a doua zi acasa la tine prin curier sau in 2 zile prin posta.

Dupa plasarea comenzii primesti factura proforma in contul tau de client, iar dupa ce comanda soseste in sistemul nostru primesti un email de confirmare despre comanda ta cat si totalul de plata.

Plata coletelor se face in sistem ramburs, asta inseamna ca trebuie achitate la livrare sau online cu cardul.

In ziua de livrare primiti un mesaj pe telefon din partea curierului sau postei, unde este mentionat intervalul orar pentru livrare. Daca nu va convine ora de livrare, in mesajul primit regasiti numarul de telefon al curierului si il puteti contacta pentru a comunica ora aproximativa cand puteti ridica coletul. Cu Terapeutico este foarte simplu!

DACA DORESTI SA PRIMESTI LA ALTA ADRESA COLETUL:

In acest caz, tot ce trebuie sa faci este sa ne lasi mesaj in mentiunile comenzii cu noua adresa unde vrei sa primesti coletul.

FA O SCHIMBARE, TE ASTEPTAM IN ECHIPA TERAPEUTICO! FII INDEPENDENT FINANCIAR!  Inscrie-te chiar acum.

Bara discount terapeutico beauty healt inscriere reprezentanti catalog online parteneri produse cosmetice terapeutice puterea calului gheara dracului - Bannere Coloana Dreapta


CONTACTEAZA-NE

de Luni pana Joi 09:00 - 17:00

Vineri 09:00 - 15:00

0756.027.025

e-mail: office@terapeutico.ro

sau intra pe chatul online

NOI IN SOCIAL MEDIA:Urmareste terapeutico pe facebook Urmareste terapeutico pe youtube