Telefon: 0740.146.148 E-mail: office@terapeutico.ro Program: de Luni pana Joi 09:00-15:00


Promo terapeutico - Slider principal SUS
„Succesul unui singur minut ne răsplăteşte pentru eşecuri de ani de zile.” - R. Brownin


Termeni si conditii generale

Folosind siteul www.terapeutico.ro va angajati sa respectati Termenii si Conditiile de folosire prezente mai jos.

Daca nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile prezentate, va rugam sa nu folositi website-ul www.terapeutico.ro. Ne rezervam dreptul de a modifica Termenii si Conditiile prezente, in intregime sau partial, in orice moment, cu sau fara trimiterea unei notificari, in prealabil. Trebuie sa verificati intotdeauna acesti Termeni si Conditii inainte de a folosi website-ul www.terapeutico.ro Faptul ca dumneavoastra continuati sa folositi website-ul www.terapeutico.ro dupa afisarea modificarii acesti Termeni si Conditii reprezinta acceptarea de catre dumneavoastra a acestor modificari.

Website-ul www.terapeutico.ro este detinut si operat de societatea comerciala SC Terapeutico Beauty & Health SRL . Asupra continutului website-ului www.terapeutico.ro exista un drept de autor in conformitate cu legislatia aplicabila din Romania si din alte tari. Nici unul dintre materialele prezentate in website-ul www.terapeutico.ro nu poate fi copiat, reprodus, distribuit, republicat, incarcat, prezentat, expediat sau transmis in nici un alt mod, decat pentru publicitate sau recrutare. Cu toate acestea, puteti transfera materialul pentru uzul dumneavoastra personal, necomercial. Acest lucru este posibil cu conditia ca dumneavoastra sa fiti de acord sa respectati orice instiintare referitoare la dreptul de autor sau alte restrictii continute in orice material inclus sau accesat prin website-ul www.terapeutico.ro si sa includeti orice instiintare de atribuire, drept de autor sau marca comerciala sau orice restrictie in astfel de material pe care l-ati transferat. Modificarea materialelor sau folosirea materialelor in alte scopuri este o incalcare a dreptului de autor al SC Terapeutico Beauty & Health SRL si a altor drepturi de proprietate intelectuala.
Sigla Terapeutico este marca comerciala ce apartine societatii SC Terapeutico Beauty & Health SRL.

Folosirea oricareia dintre marcile noastre comerciale si a oricarui alt element continut in website-ul www.terapeutico.ro cu exceptia celor prevazute in mod expres in Termenii si Conditiile de folosire prezente, este strict interzisa.
In caz contrar, ne vedem nevoiti sa va actionam in instanta pentru recuperarea prejudiciului creat. In acest sens, va invederam prevederile art. 86 din Legea nr. 84/1998 a Marcilor si Indicatiilor Geografice precum si cele ale art.5 si 6 din Legea nr.11/1991 cu privire la concurenta neloiala.

"Art. 86. - Orice utilizare a marcilor sau indicatiilor geografice, contrara practicilor loiale in activitatea industriala sau comerciala, in scopul de a induce in eroare consumatorii, constituie un act de concurenta neloiala si se pedepseste cu inchisoare de la o luna la 2 ani sau cu amenda de 15 milioane lei. Actiunea penala se pune in miscare la plangerea prealabila a persoanei vatamate."

"Art. 5. - Constituie infractiune si se pedepseste cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amenda de la 25.000.000 lei la 50.000.000 lei: folosirea unei firme, inventii, marci, indicatii geografice, unui desen sau model industrial, unor topografii ale unui circuit integrat, unei embleme sau unui ambalaj de natura sa produca confuzie cu cele folosite legitim de alt comercianti."

Bifand casuta Termeni si Conditii clientul este deacord sa primeasca informatii pe mail sau telefon din partea www.terapeutico.ro. Daca doreste sa renunte la primirea de informatii, clientul trebuie sa notifice prin mail SC Terapeutico Beauty & Health SRL la emailul office@terapeutico.ro sau sa dea click pe dezabonare, buton aflat in josul mesajului primit pe email sau mesaj cu ''dezabonare'' prin sms la 0756.027.025.

Returul produselor:

A1 - Returnarea produsele cumparate de la SC Terapeutico Beauty & Health SRL se face, in urmatoarele situatii:

  • A1A - daca coletele prezinta deteriorari grave

  • A1B - produsele au fost livrate la adresa gresita

  • A1C - "Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor" conf. O.G. 130/2000, pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse din siteuri, folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

Clientii sunt oblogati sa notifice SC Terapeutico Beauty & Health SRL, intentia de returnare a produselor achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail/telefon/etc) in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea produselor si/sau serviciilor.

Clientii care au notificat SC Terapeutico Beauty & Health SRL, le revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate la SC Terapeutico Beauty & Health SRL in maximum 10 zile lucratoare de la data expedierii notificarii, in caz contrar SC Terapeutico Beauty & Health SRL considera cererea nefondata/invalida.

Clientul SC Terapeutico Beauty & Health SRL nu poate returna produsele achizitionate, si/sau nu poate pretinde oricare alte daune-interese/despagubiri, in urmatoarele scopuri sau situatii:

- A - Inlocuirea produsului achizitionat cu un alt produs cu alte specificatii sau de un tip diferit.

- B - Cererea de returnare cauzata de oricare situatie care are data de expediere ce depaseste perioada de 10 zile lucratoare.

- C - In cazul returnarii produsului cu una dintre cauzele declarate la punctu A1A, produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

- D - Cf. O.G. 130/2000 art. 10 lit.c. SC Terapeutico Beauty & Health SRL isi rezerva dreptul de a nu returna produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid, cum ar fi produse de lenjeria intima, costume de baie, bijuterii, ceasuri, ochelari de soare, produse din piele, genti, portofele si alte accesorii.

In cazul rambursarii contravalorii produsului, acesta se va face in maxim 30 de zile de la confirmarea returului.

In cazul inlocuirii produsului cu unul identic, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.

In cazul in care Clientul care a returnat un produs in conformitate cu prevederile de la punctul A1C, iar SC Terapeutico Beauty & Health SRL nu dispune de un produs identic pentru inlocuire, acesta va oferi clientului contravaloarea produsului, la pret de factura, pretul la care a achizitionat produsul, scazandu-se discounturile primite de pe acel produs. Transportul produselor rambursate, achitata de catre client, nu se ramburseaza.

Date fiscale:

SC Terapeutico Beauty & Health SRL Loc. Corunca Nr. 55 Jud. Mures

Adresa de corespondenta Tg.-Mures Str. Bartok Bela Nr. 8/7

CIF: RO34998658 - J26/932/14.09.2015

PARTENER/CLIENT - este orice persoana inscrisa pe siteul www.terapeutico.ro fie persoana juridica sau fizica, care a cumparat cel putin odata de pe siteul www.terapeutico.ro

MANAGER DE RETEA - este orice persoana fizica sau juridica inscrisa pe site care a cumparat cel putin odata si aduce clienti noi sa cumpere de pe siteul www.terapeutico.ro

CONT/CONT DE CLIENT - este mijlocul prin care acceseaza zone restrictionate pe siteul www.terapeutico.ro cu ajutorul unui email si o parola.

NEWSLETTER -mijlocul de informare periodica cu privire la noutatile sau promotiile companiei prin trimiterea de emailuri catre partener.

INREGISTRARE/INSCRIERE - este modul prin care clientul isi ofera datele personale prezentate in formularul de inscriere pentru a putea efectua comenzi si a factura. Datele personale raman strict confidentiale la Sc Terapeutico Beauty & Health SRL

In cazul in care partenerul/clientul nu este deacord cu Termenii si Conditiile prezentate, poate renunta sa se inscrie ca si client printr-o notificare trimisa pe email office@terapeutico.ro sau la telefon 0756.027.025, iar Terapeutico va accepta solicitarea si va sterge datele acestuia.

Orice partener are dreptul de a solicita mutarea din grupa managerului de retea in care se afla, doar o singura data, daca se doreste acest lucru. Mutarea poate fi pe motiv de: neglijenta managerului de retea, diverse conficlte intre acestia, etc. Terapeutico nu isi rezerva dreptul de a inlocui cu un alt partener, partenerul care a solicitat mutarea.

In cazul in care partenerul se razgandeste, el poate reveni oricand, si trebuie sa se inregistreze/inscrie din nou.

Odata ce ati acceptat termenii si conditiile, sunteti deacord cu primirea de mesaje de tip sms pe telefonul dumneavoastra cu promotiile saptamanle si mesaje de tip email.

Siteul www.terapeutico.ro este adresat doar partenerilor care au implinit varsta de 18 ani, care s-au inscris conform formularului de inscriere si care nu au fost eliminati din sistem pe diverse motive. Comanda poate efectua oricine cu adresa pe teritoriul Romaniei, iar efectuand inregistrarea, partenerul denota ca are varsta minima si are adresa pe teritoriul Romaniei.

 

 - Bannere Coloana Dreapta


CONTACTEAZA-NE

de Luni pana Joi 09:00 - 15:00

0740.146.148

e-mail: office@terapeutico.ro

sau intra pe chatul online

NOI IN SOCIAL MEDIA:Urmareste terapeutico pe facebook Urmareste terapeutico pe youtube