Telefon: 0740.146.148 E-mail: office@terapeutico.ro Program: de Luni pana Joi 09:00-15:00


Promo terapeutico - Slider principal SUS
„Succesul unui singur minut ne răsplăteşte pentru eşecuri de ani de zile.” - R. Brownin


Balsam puternic antiinflamator cu planta diavolului 250ml

Balsam puternic antiinflamator cu planta diavolului 250ml

Cod Produs:

1018

Disponibilitate Produs:

Pe stoc

Cantitate:
-+

Pret:

19.50 lei

Adaugă în coş


Despre Produs

Beneficii:

Calmeaza inflamatiile provocate de reumatism, regleaza circulatia periferica, calmeaza febra musculara, ideal pentru spondiloza, artrita, artroza, coxartroza. Actioneaza pe loc, calmeaza durerile articulare, stimuleaza circulatia, relaxeaza corpul de la oboseala, potrivit pentru uz zilnic.

Gramaj: 250 ml  FABRICAT IN GERMANIA


Contine: extracte din radacina plantei medicinale "planta diavolului"


Mod de utilizare: aplicati o cantitate suficienta pe piele si masati pana la absorbtia totala a balsamului. Dupa terminarea aplicarii spalati mainile cu apa. Evitati contactul cu ochii, in caz contrar spalati cu apa din abundenta si consultati medicul daca este necesar.


Alte specificatii: Originara din Africa de Sud, unde este folosita de sute de ani pentru tratarea unei varietati de boli, de la indigestie si febra pana la cancer de piele, gheara-diavolului si-a luat numele de la fructele ei deosebite, în forma de capsula, acoperite cu o multitudine de carlige miniaturale. În timpul verii, aceasta planta perena târâtoare poartă flori rosii-inchis, în forma de trompeta.
În scop medicinal sunt folositi tuberculii, care se usuca si se taie în bucati mici, rotunde. Acestia sunt folositi în prepararea de infuzii pulberi şi soluţii buvabile, geluri şi creme.Gheara-diavolului poate ajuta la uşurarea durerii si în unele cazuri, poate imbunătăţi mobilitatea persoanelor care suferă de osteoartrită sau de reumatism degenerativ. Calitaţile antiinflamatorii conferite de harpagozidă şi fitosteroli sunt cele care produc acest efect , iar planta este adesea recomandată pentru tratarea cazurilor uşoare de reumatism. Ea este folosită extern pentru
durerile articulare. 1011 - Bannere Coloana Dreapta


CONTACTEAZA-NE

de Luni pana Joi 09:00 - 15:00

0740.146.148

e-mail: office@terapeutico.ro

sau intra pe chatul online

NOI IN SOCIAL MEDIA:Urmareste terapeutico pe facebook Urmareste terapeutico pe youtube